Minimální hodnota nákupu je 900 Kč (6 lahví). Při nákupu nad 1500 Kč získáváte dopravu zdarma.

Červená vína

Hrozny červeného vína jsou pomlety do kvasných kádí s víky. Pro plynulejší průběh kvašení se přidávají čisté kultury kvasinek. Lze použít enzym na větší výtěžnost barviva ze šlupek hroznů. Kvasný koláč je nořen ručně několikrát denně. Teplota při kvašení je 20-30 °C. Ovocnější lehčí vína se lisují za 7-10 dnů, těžší a mohutnější se macerují na šlupkách až 30 dnů. Vše závisí na kvalitě hroznů, odrůdě a hlavně na tom, jaký typ vína má být vyroben. Červené víno zraje v dřevěných sudech, vybrané partie ve francouzských sudech- barrique. Víno do bariku musí být plné, mohutné, s nižším obsahem kyselin a s alkoholem min. 12,5 %. Samozřejmostí je u červeného vína odbourání kyseliny jablečné. Proces spočívá v tom, že se hrubá , ostrá a neharmonická kyselina jablečná mění jen díky nízkému obsahu síry a teplotě kolem 20 °C na kulatou a sametovou kyselinu mléčnou, a to pouze na polovinu výchozí jablečné. Víno se stává lahodnější, příjemnější a stabilnější./

Cena

200201
1200201
Novinka Suché
Modrý Portugal 2018
200 Kč
 
Detail
Skladem
Novinka Suché
André 2016
200 Kč
 
Detail
Vyprodáno
Novinka Tip Suché
AnCaMor 2016
200 Kč
 
Detail
Skladem
3 položek celkem